Köp TV-bänk Online

Att köpa tv-bänk online ger dig tillgång till ett mycket större utbud än om du skulle besökt lokala möbelbutiker. Du sparar dessutom tid och pengar på att istället sitta i lugn och ro och gå igenom utbudet av hundratals TV-bänkar.

Här nedanför listar vi e-butiker som har ett bra utbud av TV-bänkar till försäljning. Totalt sätt rör det sig om flera hundratals modeller och där de största e-handelsbutikerna har långt över 100 tv-bänkar att välja mellan.

Furniturebox
Furniturebox har ett stort utbud av tv-bänkar och andra möbler för hemmet. Deras sortiment består av över 200 tv-bänkar och de erbjuder både fri frakt och fria returer.
Läs mer…
Confident Living
Confident Living har gjort det bekvämt att handla möbler online och erbjuder gratis frakt till postombud eller hem till dörren om paketen är större. De har ett utbud på närmare 100 tv-bänkar.
Läs mer…

Att tänka på vi köp av TV-bänk online

Oavsett om det är enkelt och billigt att returnera möbler eller om du måste betala för frakten tillbaka så är det omständigt om du inte är nöjd med din vara. TV-möbler är mycket enklare att bli nöjd med än om man t.ex. köper en soffa eller säng där även komforten är en viktig detalj, men det skadar ändå inte att ta god tid på dig.

Att returnera varor som du köpt online kan vara både enkelt och omständigt. Läs noga igenom butikens köpavtal som du tänkt handla för och se vad det är som gäller om du vill returnera en vara du inte är nöjd med. Oftast krävs det att du har sparat emballaget och inte förstört det. Öppna därför alltid förpackningen försiktigt så det blir enklare att packa ner om du måste det.

Vid garantiärenden är det inget krav du sparat emballaget även om det absolut underlättar. Du ska heller aldrig behöva betala frakten vid ett garantiärende utan det står återförsäljaren eller tillverkaren för. Det är alltså viktigt att skilja på om du vill returnera en tv-bänk för garanti eller för att du är missnöjd.

En del e-butiker gör allt de kan för dig medan andra e-butiker helst inte gör något som inte de är skyldiga till enligt lagen. E-butikerna vi listar ovan har alla fått bra rykte, men man kan ändå inte förvänta sig att de bjuder på returfrakten för TV-bänken om det inte är ett av deras säljargument och står på sidan.

Till sist så vill vi avråda alla från att göra förskottsbetalningar och detta gäller både insättning på bankgiro eller bankkonto, men även betalkort som VISA. Vid en konkurs har du som privatperson väldigt låg prioritering hos konkursförvaltaren och det spelar ingen roll om du fått din tv-bänk eller ej. Använd därför alltid kreditkort, postorder eller faktura där det är möjligt.

Rabattkoder gör det billigare

Ett bra sätt om du vill köpa TV-bänk och andra möbler till lägre pris är att leta efter rabattkoder, kampanjer och när det är rea. Ett bra sätt för att uppnå detta är att hålla koll på rabattkoder på tv-bänkar och de butiker som regelbundet erbjuder rabattkoder som gör att du kan fynda.

Snygga TV-bänkar med bra byggkvalitet kan ofta kosta flera tusenlappar och med en bra rabattkod kan du spara hundralappar om inte mer.

Butiker som regelbundet jobbar med rabattkoder brukar skicka ut detta i samband med nyhetsbrev eller marknadsföra dem på sina hemsidor när en speciell kampanj drar igång. Samma sak brukar gälla reor och andra erbjudanden men det kanske lättaste sättet är ändå att följa sidor samlar rabattkoder och hålla koll där. Risken att du missar något är således väldigt liten.

Kommentarer inaktiverade.