Om Sidan

TV-bänkar.se är hemsidan som är det självklara valet för dig som letar TV-bänk. Här har vi samlat all tänkbar information som du kan behöva inför ett köp av TV-möbler. Vi listar även flera av de mest populära återförsäljarna av tv-möbler så att du med bara några klick snabbt kommer åt ett utbud på hundratals tv-bänkar och andra möbler.

TV-bänkar och andra mediamöbler är något av de viktigaste möblerna att fokusera på för inredning av ett vardagsrum eller TV-rum. Det är ofta TV-bänken som tillsammans med soffan, soffbordet och mattan som bildar TV-hörnan och vill man att det ska bli snyggt och återge en trevlig atmosfär så krävs det lite tänkande och planerande. Denna hemsida försöker hjälpa alla som står i detta skede genom att ge inspirationsbilder och inte minst tillgång till ett stort utbud av TV-bänkar så du kan få rätt design, storlek, funktioner och material på din tv-bänk.

Partners

TV-bänkar.se samarbetar med andra hemsidor och vi har valt att samla alla dessa på en egen sida.

Kontakta Oss

Du kan läsa mer här om hur du kommer i kontakt med oss.

Finansiering & Lån

Vill du låna pengar för att köpa en TV-bänk eller andra möbler? Vi har sammanställt information och tips på sidan om finansieringsalternativ.

Hemsidan skapad av webbyrå

Denna hemsida är framtagen av webbyrå FeWorks Ltd (feworks.se) som främst är aktiva inom regionen Malmö och Lund i Skåne. En del av FeWorks verksamhet är att ta fram hemsidor till företag baserat på just WordPress och på så sätt erbjuda prisvärda hemsidor där kunderna själva har möjlighet att administrera innehållet på ett enkelt sätt själva.

Att komma igång med WordPress går väldigt fort och med rätt förutsättning kan man vara igång väldigt snabbt. Att endast installera WordPress tar inte mer än maximalt 30 minuter om man har rätt uppgifter och är förberedd. Konfigurera WordPress med rätt inställningar, ett passande tema och plugins för att förbättra sökmotoroptimeringen (SEO), säkerheten och andra aspekter tar lite längre tid men det rör sig fortfarande endast om cirka en timmes arbete.

De aspekter som tar längst tid är att ta fram ett helt unikt tema något vi inte valt att göra med TV-bänkar.se då det lätt springer iväg till mycket tid. Men genom att använda ett befintligt tema och anpassa det efter våra önskemål kommer vi avsevärt billigare undan med hemsidan, en tjänst som även FeWorks erbjuder och som antagligen är ett av de mest prisvärda alternativen för företag med liten budget.

Kommentarer inaktiverade.