Sittpuffar ger sköna sittplatser framför TV:n

Känner du igen dig med att det ibland är för få sittplatser vid TV:n samtidigt som man inte vill köpa en ännu större soffa? Kanske är det något man inte kan av praktiska aspekter och kanske är det något man inte vill för att det är så sällan fler än några enstaka platser används.

Ett bra sätt att möta detta är med sittpuffar som dessutom är riktigt sköna sittplatser. Om TV:n sitter på en bra höjd är det enkelt att dra fram sittpuffar framför soffan och helt plötsligt har man flera extra sittplatser som dessutom är riktigt sköna att sjunka ner i.

fatboy sittpuffSittpuffarna eller saccosäckar som de också kallas har under en längre tid blivit väldigt populära i svenska hem. Dels de som är avsedda att användas inomhus men också de för utomhusbruk eftersom man kan vara kreativ och lätt skapa nya sittplatser var man än vill samtidigt som de kan vara extra platser vid middagsbjudningar.

För vuxna personer är stora sittpuffar ett bra val. Det blir lättare att hitta en riktigt skön ställning som passar kroppen.

Om du har din TV i vardagsrummet och även har spelkonsol inkopplad är sittpuffen ett perfekt komplement till soffan också. Många spel ger en bättre känsla om man kommer närmare TV:n och bilden tar upp en större del av blickfånget. En del konsoler har dessutom korta kablar till handkontrollerna och då är detta också ett perfekt sätt att få en bra balans där.

Tillverkaren Fatboy är en av de största och mest populära varumärkena när det kommer till sittpuffar och att spana in deras olika modeller är nog ingen dum idé.

Kommentarer inaktiverade.