Confident Living

Confident Living är en av det största och mest kända e-butiker i Sverige med inriktning på möbler och inredning. Deras utbud är väldigt bra och de har många designmöbler som inte finns på andra ställen. Confident Living har ett av de bästa utbuden av TV-bänkar med närmare 100 olika modeller att välja mellan.

Besök butiken nu

Fördelar med Confident Living

Confident Living är en trygg e-butik att handla ifrån och har funnits med ett tag nu vilket i sig tyder på att de goda avsikter. Förutom det enorma utbudet av möbler som finns tillgängligt i webbshoppen är andra fördelar:

  • Fri Frakt – Alltid fri frakt
  • Öppet köp – 14 dagars ångerrätt
  • Smile-garanti – Med målet att 100% av kunderna ska vara nöjd
  • 1 års garanti
  • 3 års reklamationsrätt
  • Ångerrätt med fri retur

Det ska vara enkelt och bekvämt att handla online och det är något Confident Living hjälper dig med. Förutsatt att du öppnar förpackningarna bra så har du möjlighet att ”provköra” dina möbler i 14 dagar och sedan ångra köpet. Skulle du ångra köpet och byta mot en annan produkt så bjuder Confident Living på frakten. Skulle du däremot vilja nytta ”öppet köp” och returnera produkten mot pengar så står du själv för fraktkostnaderna.

Det finns flera olika fraktbolag att använda sig av så att du får dina möbler levererade så snabbt som möjligt. Det finns också möjlighet att köpa till en tjänst för att möblerna ska bli inburna för en fast avgift på 1200 kr. Detta är perfekt för dig som t.ex. är skadad, sjukskriven m.m. och / eller köpt en väldigt stor mängd möbler.

 

Kommentarer inaktiverade.