Små TV-bänkar – Inspiration på liten TV-bänk

Det är inte alltid man har plats till en väldigt stor TV-bänk som är framtagen för att i princip fylla en hel vägg i vardagsrummet. Ibland bor man trångt och ibland bjuder inte planlösningen på en sådan möjlighet utan det blir helt enkelt ett måste med en liten TV-bänk. Eller så kanske det är helt och hållet en smaksak där man tycker bättre om andra möbeltyper och vill att TV-bänken ska ta upp så liten plats som möjligt.

Vad definierar då en liten TV-bänk? Det finns förmodligen inget exakt mått som anger hur stora små TV-bänkar får vara så vi kommer här att ge tips och förslag på modeller som har en längd på max 120 cm. För vissa kanske detta är normalstora bänkar men vi vill inte begränsa oss för hårt då det förmodligen är en subjektiv bedömning och detta inlägg ska passa de flesta som letar efter en lite mindre variant.

Dessa inspirationsbilder kommer från Furniturebox och om ni tycker att någon modell verkar intressant så besök deras hemsida. Priserna och uppgifterna kommer från butiken vid publiceringsdagen. Var därför säker på att dubbelkolla allting med butikens hemsida innan ni beställer.

Bari-TV-bänk

BARI TV-Bänk – 120×50 cm
Denna TV-bänk är ett typexempel på en enklare variant som passar i de flesta rum och vardagsrum. Har man det riktigt trångt behöver man förmodligen än ännu mindre TV-bänk. Modellen är dessutom väldigt prisvärd och kostar endast 1 495 kr.

LYSVIK-TV-bänk

LYSVIK TV-bänk – 100×50 cm
En klassisk och mycket enkel TV-bänk med två till tre hyllplan beroende på om du vill montera TV:n på väggen eller om du vill att den ska stå överst. Hyllplanen är tillverkade i svart härdat glas medan benen är gjorda i rostfritt stål. Priset för denna enkla variant hamnar på 995 kr.

JEFF-TV-bänk

JEFF TV-bänk – 79×39 cm
En vit TV-bänk med svarta hyllplan på bara 79 cm och som dessutom har hjul. Detta är en mycket liten TV-bänk som passar riktigt bra om bor i en liten lägenhet och vill att TV:n står åt sidan tills den ska användas. Givetvis fungerar den lika bra stationerat utan att den ska förflyttas men det går inte att bortse från möjligheterna som hjulen bidrar med. Priset för denna TV-bänk ligger på 995 kr och bjuder på godkänd förvaring för DVD-spelare och andra enheter trots sin lilla storlek.

IDUN-TV-bänk

IDUN TV-bänk – 80×57 cm
Detta är en klassiskt liten TV-bänk som finns i flera färger att välja mellan. Denna TV-bänk passar speciellt bra om du har en TV med vridbar fot och du önskar att kunna vinkla TV:n åt olika håll utan att flytta TV-bänken. Tack vare djupet och det kompakta formatet så passar denna riktigt bra vid dessa situationer. Samtidigt har du förvaring på tre hyllplan bakom svart glas så att din digitalbox och Blu-ray-spelare nås av fjärrkontrollen.

 

Undrar du var du köper dessa? Vill du se fler?

Dessa TV-bänkar kommer som sagt från e-butiken Furniturebox och om du vill se aktuella priser, fler modeller eller beställa något så gör du bäst i att besöka deras hemsida.

Kommentarer inaktiverade.