Vita TV-bänkar för alla smaker

Att möblera med vita möbler är ofta väldigt enkelt då det är en väldigt diskret färg som ofta smälter in väldigt bra med sin omgivning. Det beror givetvis på övriga färger i rummet men framför allt i ljusa rum smälter vita möbler in väldigt bra utan att fånga onödigt mycket uppmärksamhet. Det också väldigt snyggt och det är därför heller inte konstigt att just vita TV-bänkar tillhör de mest efterfrågade.

Vi har tidigare skrivit ett inlägg om TV-bänkar i vit högblank så om du är på jakt efter det så rekommenderar vi att du läser det inlägget. En TV-bänk som är vit skiljer sig mycket från en i vit högblank. Det senare ger en mycket modernare och ofta futuristiskt intryck medan vanligt vita TV-bänkar kan ha allt ifrån en gammal och nästan antik design upp till moderna designer.

TV-bänkarna nedan är exempel på vita TV-bänkar som passar olika smaker. Vi har försökt ta med modeller från hela spektrumet för att ge dig en uppfattning om vad det finns att välja på. Idag finns det så mycket att välja på att vi här endast kan ta med ett urval. I vår butikslista kan du dock snabbt besöka butikerna och gå igenom och se hundratals modeller.

Inspiration på vita TV-bänkar

Dessa inspirationsbilder på TV-bänkar i vitt kommer från Furniturebox och Confident Living. Om du hittar något du gillar så besök dem för att få aktuellt pris, leveransinformation m.m.

BARI Tv-bänk i vitt och ek
BARI TV-bänk – Enkel TV-bänk i vitt och EK
Att kombinera vitt med ek är väldigt snyggt och ger ofta en hemtrevlig känsla. Det är en enkel TV-bänk som både är billig och passar i väldigt många vardagsrum.

TYRINGE-TV-bänk
Tyringe TV-bänk – Gammaldags stuk i helvitt
Denna TV-bänk är ett exempel på en helvit TV-bänk som inte är speciellt stor och som har en lite gammaldags design över sig. Fördelen med små TV-bänkar är att de inte tar upp så mycket fokus från andra möbler och andra inredningsdetaljer. Designen är också ett exempel på något många uppskattar.

OPUS-TV-bänk-vit-och-sandad
OPUS TV-bänk – Gammaldags i vitt och sandad finish
Denna TV-bänk återspeglar verkligen en antik möbel som varit med om mycket. I vissa vardagsrum är detta exakt den charm som behövs för att göra rummet komplett. TV-bänken är målad i vitt och sandad för att ge ett litet slitet intryck.

tv-bänk vit light
LIGHT TV-bänk – Vit TV-bänk i högblank
Vi valde att ta med en vit TV-bänk i högblank för att visa skillnaden. Du kan se den släta och blanka finishen som återger en väldigt modern känsla. Ljusslingan i mitten gör även att intrycket känns lite futuristiskt. Detta går givetvis att stänga av för den som önskar.

Som vi tidigare skrev så hittar du inspiration på vita TV-bänkar i högglans här.

Kommentarer inaktiverade.