Billiga TV-bänkar

Är du på jakt efter en billig och prisvärd TV-bänk? I så fall har du hittat helt rätt då vi på denna sida går igenom vad du bör tänka på och hur du hittar bra men billiga TV-bänkar.

De billigaste TV-bänkarna som du kan beställa online ligger runt 600-700 kr och då får du hemleverans till dörren. Går du upp mot 1000 kr börjar utbudet av TV-bänkar bli betydligt större och då räknas det fortfarande till vad som får anses vara billigt.

Köp billig TV-bänk online

Att köpa TV-bänken på någon av de svenska butiker som säljer möbler online är absolut ingen dum idé. Du hittar betydligt fler modeller och får helt andra möjligheter att hitta en modell som passar hos dig. Följande butiker bör du absolut ta en närmare titt på.

Furniturebox
En av Sveriges största möbelbutiker på nätet med extremt bra priser. Här hittar du flera billiga TV-bänkar och andra mediamöbler. De har dessutom gratis frakt och fria returer!
Läs mer…
Confident Living
Confident Living har ett stort utbud av möbler och TV-bänkar i sitt sortiment. Här hittar du allt ifrån några billigare modeller till dyrare och lyxiga designmöbler.
Läs mer…

Glöm inte att spana in listan med svenska e-butiker som säljer TV-bänkar.

Populära TV-bänkar med lågt pris

Här är några exempel på populära med billiga TV-bänkar och mediamöbler.

Rubis TV-bänk
Billig TV-möbel i mörk ebenholts!
Liten och smidig men samtidigt med bra plats!

North TV-bänk
Snygg och stilren TV-bänk med vitt i högblank!
Bra med förvaring och plats för stor TV!

Clay TV-bänk
Snygg TV-möbel i ek som passar de flesta!
Bra med förvaringsutrymmen och skåp!

Mer om billiga TV-bänkar

De billigaste TV-bänkarna hittar du förmodligen inte online utan hos väldigt billiga möbelkedjor som IKEA, Jysk eller ÖoB. Dessa möbler är kanske inte så roliga eller håller någon speciellt hög kvalitet, men det är heller ingenting man kan förvänta sig om man vill komma undan billigt.

I de e-butiker vi listar och rekommenderar kan du hitta enstaka tv-bänkar för 700-900 kronor men sedan går priserna uppåt. Många av de billigaste TV-bänkarna ligger i ett prisintervall på 900-1500 kronor men om du har krav på design, funktionalitet och storlek så är det inte säkert att du hitta någon tv-bänk som är så pass billig.

Om du vill ha en snygg TV-bänk och samtidigt komma så billigt undan som möjligt så tycker vi att du bör satsa på att lägga 2000-3000 kronor på en TV-möbel. I denna prisgrupp finns väldigt många modeller och du slipper kompromissa med pris och design.

Kanske är det billigast för dig att satsa på ett väggfäste till TV:n och hoppa över TV-bänken. I en sommarstuga har man kanske inte någon extra utrustning utan bara en TV och en liten digitalbox och då blir kanske TV-bänken onödigt.

Hemma i vardagsrummet krävs nästan en TV-bänk om man vill ha en snygg möbel som gömmer Blu-ray-spelaren, digitalboxen, spelkonsolen och förstärkaren. Allt för många som handlar möbler gör förhastade beslut och köper det billigaste för att det duger. Att satsa på en tv-bänk som har kvalitet och en design som passar en gör att man trivs bättre med den och behåller den längre, vilket är billigast i det långa loppet. Titta gärna i vårt galleri med bilder som kan inspirera dig till en snygg TV-bänk.

Kommentarer inaktiverade.