Snygga TV-bänkar i valnöt

Valnöt är ett väldigt trevligt träslag att arbeta med när det kommer till inredning. Dess mörka ton med djup skapar snabbt en karaktär i  ett rum till skillnad från något vitt eller svart skulle göra.

TV-bänkar i valnöt är väldigt trevliga då mörka TV-möbler tar bort fokus från möbleringen när man släcker ner och tittar på TV medan ljusare möbler har en annan förmåga att lysa upp.

Givetvis är val av färger på möbler väldigt subjektivt men det är ingen tvekan om att valnöten passar väldigt bra till mycket och ger en helt annan inlevelse än vad många andra träsorter gör.

Här nedan är lite inspiration på snygga TV-bänkar som är tillverkade i valnöt i en omfattande mening.

Donegan TV-Bänk i valnöt

Donegan är en TV-bänk i valnöt som säljs av Furniturebox. TV-bänken är väldigt stilren och fungerar väldigt bra att använda som ett snyggt sidobord också i och med sin mer diskreta förvarning.

TV-bänken är 120 cm lång vilket gör att den borde passa in i väldigt många TV-rum och vardagsrum. TV-bänken är dock ganska hög vilket gör att du får TV:n ganska högt upp vilket kan vara en nackdel om du har en väldigt stor TV.

Bilen ovan visar hur bra valnöt samspelar med andra färger och inredningsdetaljer.

caso-500-tv-mobel-valnot

Denna snygga TV-möbel i valnöt kommer från Confident Living och heter CASØ 500 TV-möbel – Valnöt.

De två diskreta hålen agerar som handtag för skjutdörrarna och bakom varje dörr hittar du två hyllplan som du kan ställa media-utrustning på eller använda till annan förvaring.

Designen är starkt förknippad med 50-talet och du har möjlighet att låta TV-bänken stå för sig själv eller montera den direkt på väggen vilket gör städning mycket enklare.

Normandie TV-bänk i valnöt

Denna vita TV-bänk med en valnötsskiva som topp kommer från butiken Furniturebox och kostar i skrivande stund endast 2400 kr. Denna TV-bänk är en del av en väldigt trevlig och snygg möbelserie som heter Normandie. Den finns i flera olika storlekar och på så sätt med olika förvaringsmöjligheter.

Valnötsskivan på topp gör att TV-bänken blir något roligare än vad en helvit variant skulle vara.

Designen passar in så väl i ett modernt hem som det med lite lantlig stil. Bakom de två glasdörrarna passar det perfekt att ställa DVD-spelare, Blu-ray, TV-box och annan elektronik medan lådorna skapar förvaring åt manualer, fjärrkontroller, filmer och spel.

Kommentarer inaktiverade.