Furniturebox

Furniturebox är idag en av de största möbelbutiker på nätet med ett gigantiskt sortiment i allt från utemöbler till mindre inredningsdetaljer inomhus. Det är en av de främsta e-butikerna för dig som letar TV-bänk och andra möbler till vardagsrummet med hundratals TV-bänkar att välja mellan.

Besök butiken nu

Fördelar med Furniturebox

Att handla sina möbler hos Furniturebox kommer med väldigt många fördelar. Förutom att du får tillgång till ett fantastiskt utbud av möbler så får du även detta:

  • Fri frakt – Gratis hemleverans
  • Fri retur – Gratis upphämtning vid retur
  • Öppet köp – 14 dagar
  • Trygg e-handel – Certifierad e-butik
  • Kundservice 7 dagar i veckan
  • Bra priser

Att handla möbler online har aldrig varit så enkelt som det är nu. Det är bekvämt att sitta hemma i lugn och ro och designa hur man vill att att t.ex. ens vardagsrum ska se ut och vilken typ av TV-bänk som hade passat bäst. Att sedan med några få knapptryckning lägga en beställning hos Furniturebox istället för att besöka möbelvaruhus, hyra släp m.m. sparar verkligen tid.

Så fungerar fri frakt hos Furniturebox

Om du beställer en TV-bänk eller någon annan möbel från Furniturebox så kommer denna att levereras hem till din närmsta trottoar, port eller tomtgräns. Företagen som jobbar med hemleverans erbjuder inte hjälp till uppbärning och det är något du måste vara beredd på. Det skulle vara extremt slitsamt och i vissa fall tidskrävande för dem så det förståeligt, men samtidigt kanske du kommer behöva hjälp av en granne, sambo eller vän att bära in det om det är för tungt.

Filmen nedan demonstrerar hur det fungerar för Furniturebox.

 

Kommentarer inaktiverade.