TV-bänkar i vit högblank

Vita TV-bänkar i högblankt material är ofta väldigt snygga och ger ett stilrent intryck. Men det finns fler fördelar med en högblank TV-bänk och det är bl.a. att det är lätta att torka av i och med sin lackade yta. TV-bänkar och annan hi-fi-utrustning passar dessutom väldigt bra i högblankt och ger ofta ett väldigt modernt intryck.

I detta inlägg har vi samlat flera snygga TV-bänkar med vit högglans från butiken Furniturebox. Om du finner någon TV-bänk intressant så bege dig över till deras sortiment för att se om den eller någon liknande finns i lager. Om du jätte gärna vill köpa TV-bänkar i vit högblank så gå direkt till e-butikernas sortiment. Dessa modeller här nedanför är några som vi i skrivande stund gillar, men det är inte säkert att de finns kvar i utbudet om du läser detta långt senare.

FLASH-Kombination-256-Vit-högblankt
FLASH är en serie som ger ett väldigt modernt och futuristiskt intryck och den vita TV-bänken ovan är en kombination av en TV-bänk och två stora skåp med fantastiskt bra förvaring. Hela serien kommer i högglans (high gloss) och finns i både färgerna vitt och svart.

TV-bänken har har bra med utrymme för hi-fi-utrusningen, vilket nästan är något som förväntas av den som köper denna serie. På varje hyllplan finns det även snygga hål för kablarna som inte blir större än vad de behöver. Priset för TV-bänken (inkl. skåpen) är i skrivande stund 5995 kr (rek. pris 8695 kr).

Utrymmet mellan skåpen styr möjligtvis storleken på TV:n. En 55″ TV borde få plats och lämna ca 10 cm över.

LIGHT-Tv-bänk-Vit-högglans
LIGHT är en snygg TV-bänk i vit högglans med en upplyst LED-linje tvärs över TV-bänken. Denna belysning går givetvis att stänga av om hellre föredrar det, vilket även gör att TV-bänken ger ett något svalare sken av futurism. Det följer dock med en fjärrkontroll som gör att du kan välja färg själv.

Bilden skvallrar om två hyllplan för hifi-utrustning eller DVD-spelare, spelkonsol m.m. vilket kan vara tillräckligt för många vardagsrum idag. Lådorna som också är i vit högglans ger bra med förvaring för så väl filmer, spel, fjärrkontroller, manualer m.m. Priset ligger i skrivande stund på 3295 kr (rek. pris 4795 kr).

OCEAN-Tv-bänk-175-Vit-högblank
OCEAN är möbelserie som inriktat sig på praktisk förvaring och bilden ovan ser ni inte bara TV-bänken utan även två andra möbler ur denna serie. TV-bänken är precis som övriga möbler i vit högglans och möblerna har färgstyrd LED-belysning som givetvis går att stänga av. Priset för TV-bänken är 4195 kr i skrivande stund.

TASMANIA-Tv-Bänk-vit-högblank
TASMANIA är en annan möbelserie som i vit högglans som också ger ifrån sig ett futuristiskt sken. TV-bänken är perfekt för dig som inte behöver massa synlig plats för blu-ray-spelare, spelkonsoler m.m. utan hellre har vanlig förvaring i skåp och lådor. Priset för denna ligger på 3295 kr just nu.

Vill du se fler vita TV-bänkar i högglans?

Vårt mål är att hjälpa dig att hitta en riktigt bra TV-bänk som passar just dina behov. Det finns väldigt många fler TV-bänkar med så väl vit högblank som vit matt yta att beställa online. Om du tittar på butikerna som säljer TV-bänkar och går igenom deras sortiment kommer du hitta många fler.

Kommentarer inaktiverade.