Inspiration på TV-bänkar i ek

Möbler och inredning i ek är ett mycket populärt alternativ av material och en perfekt kontrast mot mycket annat. TV-bänkar i ek finns det ganska gott om så det borde inte vara ett allt för stort problem att hitta en modell ni gillar om det är något ni är på jakt efter.

Ek i kombination med vitt är ett är en mycket populär kombination som används till allt från sängar, köksbord och TV-bänkar. Det är inte lika ”tråkigt” som att bara ha allting i det ena eller det andra och kan vara en bra kompromiss om man tycker det blir för mycket av det ena eller andra.

Detta inlägg är tänkt att inspirera dig på olika modeller av TV-bänkar i ek som skulle kunna passa hemma hos dig. Vi har valt att använda oss av Furniturebox som källa för detta. Vi rekommenderar att du besöker dem och alla andra e-butiker som vi listar här som har ett utbud av TV-bänkar att beställa. Dels tar vi inte upp alla TV-bänkar i ek i detta inlägg och dels kanske vissa modeller fasas ut för att ge plats för nya.LISA-Tv-Bänk-176-Rustik-Ek
TV-bänken LISA i rustik ek kan kombineras med andra möbler i samma serie för en mer sammanhängande känsla av ek och rustika influenser. TV-bänken är 176 cm lång och kostar 2795 kr.

LOCI-Tv-bänk-190-Vit-Ek
LOCI TV-bänk i ek med vita lådor ger exakt den färgkombinationen som vi beskrev i inledningen. Ovanför de vita lådorna ligger en LED-slinga som du kan välja färg på själv eller helt stänga av om så önskas. TV-bänken är 190 cm lång och kostar 6495 kr.

NORTH-Tv-bänk-160-Ek-Vit
NORTH TV-bänk med färgkombinationen ek och vit. TV-bänken är en mycket enkel modell som erbjuder bra förvaring till ett mycket bra pris. Den är 160 cm lång och kostar endast 1695 kr.

BLACK-Mediabänk-med-lådor-140-Ljus-Ek
BLACK är en perfekt TV-bänk / Mediabänk helt i ek. Glasdörrarna framför totalt 4 hyllplan ger dig gott om utrymme för blu-ray-spelare, spelkonsoler och digitalboxar. TV-bänken har även två lådor i ek där annan förvaring som önskas vara lättillgänglig kan läggas (t.ex. fjärrkontroller, filmer, spel, manualer, tillbehör). TV- bänken är bara 140 cm lång och kostar 3495 kr.

 

 

DUCHESS-Tv-bänk-Ljus-Ek
DUCHESS är en TV-bänk i ljus ekfolié som är väldesignad med bra utrymmen för digitalbox och DVD-spelare. Om man har många digitala enheter som förstärkare, spelkonsoler m.m. så är förvaringen nog knaper för dessa. Däremot finns det gott om hyllplan och en stor låda med förvaring. TV-bänken är 148 cm lång och kostar 2195 kr.

DUKE-Tv-bänk-148-Mörk-Ek-Vit

DUKE är en annan TV-bänk som kombinerar ek med vitt. Det ger ett stilrent intryck och följer ett modernt designmönster som blivit allt mer populärt. Utrymmet för digitala enheter som DVD-spelare är dock begränsat så den kanske inte passar alla hem. TV-bänken är 148 cm lång, precis som modellen ovan och kostar 2695 kr.

Köpa TV-bänk i ek?

Som vi nämnde i inledning är dessa TV-bänkar i ek från Furniturebox och du bör ta en titt på alla butiker som totalt sätt har hundratals TV-bänkar som du kan välja mellan.

 

Kommentarer inaktiverade.