Svarta TV-bänkar med kvalitet

Svart är en tidlös färg som aldrig är omodernt och varför inte då passa på att investera i en svart TV-bänk. En TV-bänk är ofta en möbel som inte slits speciellt mycket och som inte nödvändigtvis behöver bytas ut speciellt snabbt. I alla fall är slitaget mycket mindre jämfört med ett bord eller soffa, speciellt idag när det är vanligt att fästa TV:n på väggen ovanför TV-bänken istället.

Om du vill köpa en riktigt snygg TV-bänk i svart färg så bör du ta en titt på utbudet i vår butikslista. Här nedanför har vi valt ut några riktigt snygga modeller från framför allt Confident Living som har ett av Sveriges bästa sortiment av märkesmöbler och i skrivande stund ett 70-tal TV-bänkar att välja mellan.

Nedanför har vi tagit med ett par möbler från Confident Living som inspiration på svarta TV-bänkar.

Hiipakka-svart-tv-bänk-vintrinskåp

Denna möbelgrupp kommer från det kända finska märket Hiipakka och kommer i tre delar. Två vitrinskåp och en TV-bänk i svart trä där man kan se trästrukturen i färgen.

Hela möbelgruppen inkl. vitrinskåp har en bredd på 262 cm och bildar då ett ganska stort helhetsintryck i svart. Givetvis kan du köpa endast TV-bänken till ett betydligt lägre pris än hela möbelgruppen och då hamnar bredden på 140 cm.

Om du vill ha en svart TV-bänk i hög kvalitet från en känd nordisk tillverkare så är Hiipakka inget dumt märke att satsa på.

svart-tv-bänk-falsterbo

Denna ganska breda TV-bänken i svart kommer från Falsterbo, ett svenskt märke från Skåne. Ben och handtag präglas av ett kromat uttryck och TV-bänken uppdelad i två sektioner med fack och lådor.

Bredden är hela 178 cm och med en höjd på 45 cm och ett djup på 41 cm. Utrymmena borde vara tillräckliga för så väl blu-rayspelare, digitalbox och spelkonsoler.

Hiipakka-svart-tv-bänk-taste

Den sista svarta TV-bänken vi tänkte visa upp kommer också från den finska tillverkare Hiipakka och är i skrivande stund en del av utbudet hos Confident Living.

TV-bänken har två skåp på kanterna och i mitten finns det två hyllplan och en låda. Hyllplanen är perfekta för enheter som styrs av fjärrkontroller som t.ex. förstärkare, digitalbox och spelkonsoler. TV-bänken är som sagt målad i svart på ett sätt så man tydligt ser trädstrukturen igenom. Det gör att mediamöbeln får ett helt annat liv än om det var målad i mattsvart eller blank svart.

För fler TV-bänkar i svart färg eller med svarta detaljer, ta en titt på utbudet hos alla de e-butiker vi listar här på sidan.

Kommentarer inaktiverade.